Natuursteen Amarello is ontstaan uit een eigen bouwbedrijf in 1984.

In de jaren voor het opstarten van een eigen natuursteenbedrijf kende het bouwbedrijf een nauwe samenwerking met grote bedrijven die instonden voor de restauratie van monumentale gebouwen zoals kerken, privégebouwen, kloosters enz.. en waarvoor wij de plaatsing van natuursteen verzorgden. Een eigen productie werd opgestart.

In 1996 namen we onze eerste bedrijfsruimte met de nieuwste machines in gebruik en stonden we samen met onze ervaren steenhouwers en plaatsers in voor de realisatie van kleine, middelgrote en grote projecten. Door onze reeds jarenlange ervaring, kennis en kunnen kenden we een snelle groei.

In januari 2001 werd ons bedrijf getroffen door een grote brand die ontstond in een firma die in hetzelfde bedrijvencomplex als ons gevestigd was.

Een snelle verhuis naar onze nieuw bedrijfsgebouw waar de werken nog maar net gestart waren drong zich op. Met de steun, begrip en hulp van onze trouwe vaste klanten konden we deze moeilijke periode overbruggen.

Na de verhuis naar ons eigen nieuw bedrijfsgebouw in april 2001 zijn we uitgegroeid tot een groot flexibel bedrijf met eigen plaatsingsdienst.

Ter ondersteuning van onze ervaren steenhouwers en om de grote groei van ons bedrijf te kunnen bijhouden, is ons bedrijf uitgerust met een volledig nieuw machinepark, hierdoor kunnen we een grote productiecapaciteit aan en zijn we in staat onze productie van specialiteiten verder uit te bouwen.

In onze toonzaal kunnen wij U een volledige voorstelling geven van vele klassieke en nieuwe steensoorten in al zijn toepassingen.