close menu

Producten

Terrassen

Zalig genieten in stijl op uw natuursteen terras op maat

Graag een elegant terras in graniet, kalksteen, leisteen, zandsteen, blauwe steen of keramiek? Amarello ontwerpt, creëert en plaatst natuursteen terrassen op maat waar u heerlijk kunt vertoeven, elke dag opnieuw en jaren aan een stuk. Onze tegels voor buiten kenmerken zich namelijk door hun duurzaamheid, slijtvastheid en hoogwaardige kwaliteit.

Luxueus natuursteen terras: de ultieme eyecatcher in elke tuin

Een natuursteen terras in uw tuin is niet alleen een ware streling voor het oog, maar geldt ook als de ideale investering. Natuursteen terrastegels zijn namelijk immens duurzaam, behouden jarenlang hun stevigheid en worden alleen maar mooier met de tijd. Bovendien kunt u uw natuursteen tegels voor buiten een look geven die 100% op maat is van uw wensen en doelstellingen: u bepaalt zelf de natuursteensoort en het kleur. Daarnaast is er een ruime keuze uit standaardformaten en oppervlakteafwerkingen, zowel in natuursteen als in keramiek. Onze adviseurs staan uiteraard steeds klaar om u in uw keuze te begeleiden.

Welke soorten natuursteen zijn geschikt voor uw terras?

Dankzij hun unieke karakteristieken lenen graniet en de Belgische blauwe hardsteen zich perfect voor uw natuursteen terras. Ze zijn o.a. enorm duurzaam, hard, slijtvast, krasbestendig en opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zijn deze steensoorten verkrijgbaar met veel of weinig nerving en in verschillende kleurtinten, wat een origineel én exclusief uitzicht van uw natuursteen terrastegels garandeert. Daarnaast is het verstandig om uw terras in natuursteen te laten bewerken met een antislipafwerking. Denk maar aan schuren, borstelen, zandstralen, verouderen, boucharderen of hameren.

23
terras
vietnamese blauwe steen getrommeld
WP_20150927_19_07_12_Pro
WP_20151102_16_01_58_Pro
WP_20170515_15_32_40_Pro
20
120
  • VORIGE
  • VOLGENDE

Uw tuin en exterieur tot in de puntjes afwerken?

Met natuursteen kunt u niet enkel een oogstrelend terras aanleggen, maar ook uw volledige tuin en exterieur piekfijn inrichten. Wat dacht u van een granieten of arduinen brievenbus, tuintafel, dorpel, buitentrap, balkonbekledinggevelbekleding of deuromlijsting voor uw voordeur? Het is bovendien een uitstekend idee om uw tuindecoratie allemaal in dezelfde natuursteensoort te laten verwerken, zodat alles één mooi en harmonieus geheel wordt.

Professionele bewerking en plaatsing op maat van uw wensen

Nadat onze tekenaars en binnenhuisarchitecten een gepersonaliseerd ontwerp gecreëerd  hebben van uw natuursteen terras, gaan onze natuursteenbewerkers en steenkappers van start met de verwerking van de gekozen steen. Dat gebeurt steeds met de grootste zorg en met de nieuwste bewerkingsmachines in ons omvangrijke atelier in Lokeren. Nadien komt onze eigen plaatingsdienst uw terras in natuursteen aanleggen, via geavanceerde technieken en rekening houdend met de ondergrond. We vertellen u er ook graag bij hoe u uw granieten, arduinen of blauwe steen terras het best kunt reinigen met de onderhoudsproducten van Akemi.

Ook helemaal weg van onze natuursteen terrassen?

We overlopen graag samen alle mogelijkheden in onze showrooms in Lokeren en Lochristi.

Meer weten?