close menu

Over ons

Ons verhaal

Amarello, gespecialiseerd natuursteenbedrijf in Lokeren en Lochristi

Natuursteenbedrijf Amarello bewerkt, levert en plaatst ruim 35 jaar natuursteenproducten op maat voor diverse toepassingen in Lokeren, Lochristi en ver daarbuiten. Van arduinen trappen tot composiet keukenbladen, we werken élk project kwalitatief af tot in de kleinste details en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Al meer dan 35 jaar creatief met natuurstenen

Amarello staat sinds 1984 gekend als gerenommeerd natuursteenbedrijf in Lokeren, Lochristi en omstreken. In de beginjaren richtten we ons voornamelijk op de restauratiemarkt, waardoor we al snel een begrip werden in deze sector. In de restauratiewereld verlenen we nog steeds advies omtrent:

 • herstellingen en aanpassingen bij reconstructies en renovaties
 • machinale natuursteenbewerkingen bij restauraties aan monumentale gebouwen en huizen
 • natuursteen bij projecten met hedendaagse architectuur

Doorheen de jaren bouwden we de nodige ervaring en kennis op om totaaloplossingen te bieden, niet alleen aan bouw- en restauratiebedrijven, maar ook aan particulieren, aannemers van binnen- en buitenhuisinrichting, vloerders en plaatsers van opritten en terrassen.

Vandaag de dag werken we met hoogwaardige natuursteensoorten die we stuk voor stuk ambachtelijk bewerken tot elegante natuursteenproducten. Dankzij ons professionele en uitgebreide machinepark kunnen we aan al uw wensen beantwoorden:

IMG_4148
IMG_4149
IMG_4150
IMG_4151
IMG_4152
IMG_3085
IMG_4146
IMG_4147
120
 • VORIGE
 • VOLGENDE

Steengoede service
waarop u kunt bouwen

 1. Gepassioneerd, deskundig team met 35 jaar ervaring

  Ons enthousiaste team bestaat uit getalenteerde en gespecialiseerde tekenaars, binnenhuisarchitecten, natuursteenbewerkers, steenhouwers, beeldhouwers en een professionele plaatsingsdienst.
 2. Deskundig advies op maat van uw project

  Onze natuursteen specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste natuursteen trends en hebben uitgebreide kennis van de dikte, porositeit, hardheid en kleur van alle steensoorten. We begeleiden u bij de keuze van de meest geschikte natuursteensoort en oppervlakteafwerking, afhankelijk van uw beschikbare ruimte en doelstellingen. Bovendien geven we enkele tips mee om uw natuursteen optimaal te reinigen en te onderhouden.

 3. Eigen atelier en machinepark

  We verwerken elke natuursteen van een ruw blok tot een millimeter precies afgewerkt product in ons artisanale natuursteenbedrijf. Daar beschikken we over professionele materialen en de nieuwste natuurbewerkingsmachines.
 4. Piekfijne kwaliteit tegen een eerlijke prijs

  We werken met natuurstenen van hoogwaardige kwaliteit en streven ultieme perfectie na bij elk project dat we onder handen nemen. Tegelijkertijd kunt u rekenen op een competitieve en eerlijke prijs.

 5. Snelle service en korte leveringstermijnen

  We proberen uw natuursteenproduct zo snel mogelijk te leveren en te plaatsen. We kunnen bijvoorbeeld dorpels al binnen de 2 weken en keukenwerkbladen binnen de 3 à 4 weken leveren, afhankelijk van de beschikbaarheid van de materialen.

 6. Grote toonzalen in Lokeren (216 m2) en Lochristi (82 m²)

  Onze showrooms in Lokeren en Lochristi zijn de perfecte plekken om inspiratie op te doen voor uw binnen- of buitenproject. Wij geven u er graag een voorstelling van onze steensoorten in al hun toepassingen.

Exclusief in- of exterieur dankzij natuursteenbedrijf Amarello

Vragen over onze steensoorten, bewerkingen of mogelijke toepassingen?

CONTACTEER ONS