close menu

Producten

Badkamerinterieur

Natuursteen badkamers op maat boordevol luxe en comfort

Uw badkamer een exclusieve uitstraling geven met een marmeren, arduinen, granieten, keramische of composiet douchebak, lavabotablet, lavabo, wandbekleding of badkamervloer? Voor een luxueuze natuursteen badkamer op maat zit u goed bij Amarello. Al meer dan 35 jaar verwerken wij diverse steensoorten tot piekfijne badkamer realisaties die perfect beantwoorden aan uw wensen.

Ultieme oase van rust en relaxatie in uw natuursteen badkamer

Natuursteen geeft elke badkamer een karaktervolle touch en creëert een unieke sfeer waarin u optimaal kunt ontspannen en wegdromen. Het duurzame materiaal leent zich perfect voor zowel douchebak, douchewand, lavabotablet, lavabo als volledige badkamervloer. Belangrijk is wel om de juiste steensoort en afwerking te kiezen, zodat uw badkamer zeker vochtbestendig, vlekbestendig en slipvrij is.

Materialen, kleuren en afwerkingen

Geen idee welke natuursteensoort, kleurschakering of oppervlakteafwerking u best kiest voor uw natuursteen badkamer? Geen zorgen, onze natuursteen specialisten zijn steeds op de hoogte van de nieuwste natuursteen trends en delen graag hun jarenlange kennis met u.

  • Natuursteen douchebak en douchewand
    Uw douchebak en douchewand komen vaak in contact met water en worden dus best vervaardigd uit waterresistente, harde en niet-poreuze natuurstenen met een antislipafwerking. Gebouchardeerde of geborstelde graniet, blauwe hardsteen, harde kalksteen of keramiek zijn daarom perfecte keuzes. Ook het grootformaat zorgt ervoor dat er weinig voegen zijn.
  • Natuursteen waskom en badkamertablet
    Dankzij zijn tijdloze karakter en elegante uitzicht, is marmer bijzonder populair als materiaal voor uw wastafel. Een gepolijste afwerking zorgt voor een verzorgd en stralend uitzicht.
  • Natuursteen badkamervloer:
    Voor uw badkamervloer kunt u kiezen uit alle verschillende soorten natuurstenen, maar uw natuursteen tegels moeten uiteraard wel slipvrij blijven. Daarom is het een goed idee om ze te laten boucharderen of borstelen.

Mag het nóg een tikkeltje meer zijn in uw badkamer? Het is een absolute aanrader om zowel uw douchebak, douchewand, waskom als badkamervloer in hetzelfde materiaal te laten vervaardigen. Uw badkamer pronkt zo niet enkel met eenheid en harmonie, maar oogt vaak ook een pak ruimer.

_DSC9895
_DSC9920
70
75
vdw1
vdw2
WP_20160426_07_56_44_Pro__highres
WP_20190122_12_42_36_Pro
_DSC9445
120
  • VORIGE
  • VOLGENDE

Haarscherp maatwerk voor uw natuursteen badkamer

Bij Amarello voorzien we een complete service van A tot Z: we ontwerpen, produceren, leveren én plaatsen bijzondere natuursteenproducten waar u stil van wordt. Van een natuursteen douchebak tot een natuurstenen vloer op maat, voor ons ambitieuze team is geen enkele uitdaging te veel.

  • Onze tekenaars en binnenhuisarchitecten denken na over een functionele en esthetische badkamerinrichting en creëren een gedetailleerd ontwerp van de gewenste badkamer realisaties.
  • Onze geschoolde natuursteenbewerkers, steen- en beeldhouwers verwerken ruwe blokken natuursteen tot millimeter precieze producten in ons professionele atelier.
  • Onze eigen plaatsingsdienst plaatst uw natuurstenen douchebak, douchewand, wastafel of badkamervloer piekfijn tot in de kleinste hoekjes op locatie.

Ga voor tijdloze klasse met een natuursteen badkamer

Amarello creëert luxueuze badkamerinterieurs met hoogwaardige, duurzame materialen.

MEER INFORMATIE?